Előrendelhető Kazincbarcika 3D dombornyomott fali térképe!

Ez egy olyan különleges hiánypótló kiadvány, melynek minden lokálpatrióta lakásának és kazincbarcikai intézménynek ott kellene lennie a falon!

Az ötlet már évekkel ezelőtt megszületett a TRIAK Kft. ügyvezető igazgatójának – Schottner Györgynek – a fejében, hogy szükséges lenne egy Kazincbarcikát és környékét felölelő 3D-s dombornyomott térkép  elkészítése. A megvalósulás felé vezető úton most jutott el odáig, hogy már „csak” a pénz hiányzik ahhoz, hogy a térkép legyártásra kerüljön. Alapvetően a 200 példány lett megcélozva, mert ebben az esetben a térkép ára 15000 Ft lenne. Természetesen a térkép megjelenését a Barcikai Históriás Helytörténeti Alapítvány eszmeileg és anyagilag támogatja!

 

Így fog kinézni a térkép. (Még nem a végleges változat!)

 

Mint látható, nem csak Kazincbarcika szerepel a térképen, hanem a környezete is a hegyeinkkel.

 

A 3D-s dombornyomat alaptérképéről

Elvileg a képen látható, 2000-ben készült 1:25000 méretarányú katonai térkép lesz rajta. (Újabb nem lehet!) A feliratok a hegyeinken még bővülni fognak, ezeknek az összeállításában a Barcikai Históriás Helytörténeti Alapítvány fog segíteni. (Jellegzetes hegycsúcsok nevei és magassága, völgyeink neve, területek neve stb.) Erre azért van szükség, hogy a térképet nézegető személy megismerkedhessen környezetünk helyneveivel is. A magassági szint el lesz túlozva – ez természetes, minden ilyen jellegű térkép így készül -, mert a mérethez képest a valósághű magasság esetén eléggé lapos lenne a térkép.

 

A térkép adatai

Anyaga: műanyag

Méretarány: 1:25000

Mérete kb.: 66,5 cm x 46,5 cm

A falból a legnagyobb várható kiemelkedése: kb. 10 cm (Peremével együtt.)

A térképből való legmagasabb pont várható kiemelkedése: kb. 5 cm

Kiadó: TRIAK Kft.

Nyomda: Zrínyi Kiadó

Ára: 15.000 Ft

 

A térkép előrendelése

A térképet a TRIAK Kft.-nél lehet előrendelni az alábbi e-mail címen: terkep@triak.hu
Kérjük, hogy előre jelezze, hogy hány darab térképet szeretne!
Ezután utalja el a pénzt a TRIAK Kft számlaszámára. (Az előrendelés leadásakor a válasz e-mail-ben benne lesz a számlaszám!) A térképről számlát állítunk ki, így vállalkozók, cégek, intézmények, önkormányzatok is tudnak elszámolható módon vásárolni.
A további információhoz is ezen az e-mail címen juthatnak!
Elegendő megrendelés esetén a térkép várhatóan 2024.09.30-ig elkészül.
Ha nem lesz elegendő megrendelő, akkor a befizetett pénzeket a cég visszautalja!
Várjuk megrendelésüket a terkep@triak.hu címen!
Figyelem!
Sajnos a ‘tetszikelésekkel’ és a ‘szeretemekkel’ nem lehet a nyomdának fizetni, így a pénz átutalásának a hiányában a térkép nem fog megjelenni… 🙁

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .