Kazincbarcika elfeledett történelme – utánnyomás

A cikk frissítve: 2024. február 24.

 

2024. február 24: A könyvek elkészültek! A könyv korlátozott számban még elérhető. Aki vásárolni szeretne, annak a lentebb leírt „Megrendelés menete” rész szerint javaslom az előreutalást – technikai okok miatt -, már csak azért is, mert a számukra félreteszem. (Egyébként nem.) Így már természetesen a támogatók listájára nem lehet felkerülni, de ettől függetlenül továbbra is várjuk a felajánlásokat.

.
Ami változott: a könyvhöz alapvetően személyesen lehet hozzájutni Kazincbarcikán és Budapesten. (Budapesten csak addig, amíg rendelkezésre áll a felküldött példányszám! Utána már csak „postai” szállítással.) „Postai” úton is el tudjuk juttatni a könyveket, de ebben az esetben már csak az előre utalás választható! Utánvétes csomagot technikai okokból nem tudok postázni! (A cégemtől futárszolgálattal – GLS vagy DPD – küldöm a csomagokat, így az utánvét összege nem a Históriáshoz kerülne!) Tehát a feladott csomag GLS esetén az EPROM Bt.-től fog érkezni, DPD esetén pedig TRIAK Kft.-től. Szállítást csak Magyarország területére vállalunk!
.
A könyv személyes átvétele: alapvetően a TRIAK Kft.-ben (és EPROM Bt.) lehetséges hétfőtől-péntekig 9-12 óráig és 13-16 óráig. (Ha bent vagyok! Ezért célszerű előre egyeztetni!) Cím: 3700 Kazincbarcika, Herbolyai út 26/A. Budapesten kizárólag előre egyeztetett időpontban lehet a könyveket átvenni Takács Zsolttól!
.
Adatvédelmi nyilatkozat: Személyes adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám stb.) nem archiválunk és harmadik félnek nem adunk át. A könyv átvétele után MINDEN személyes adatot – még az e-mail-eket is! – töröljük!
.
Kedves Barcikai Históriást követők!
.
Először is szeretnénk megköszönni a könyv utáni érdeklődést!
.
Most a várólistára került – és a még fel nem került – érdeklődőkhöz szeretnénk szólni. Kérem, hogy alaposan olvassák végig a cikket, hogy zökkenőmentesen, minél hamarabb az utánnyomást meg tudjuk valósítani!
.
1. Az első nyomtatott 100 példány már ELFOGYOTT! Már csak a júliusi előrendelőknek és a mostanra visszaigazolt – nem várólistás! – vásárlóknak történik a könyv kiosztása, átadása.
.
2. Meg kell érteni, hogy az Alapítványnak NINCS pénze az utánnyomás lebonyolítására – ha lett volna, akkor több példányban adtuk volna ki -, így megint a várólistásokhoz kell fordulnunk, hogy az újabb 100 példány nyomdába kerülhessen. (Az első 100 példány megjelenését is az előrendelőknek köszönhetjük!)
.
3. Ahhoz, hogy a könyvet minél gyorsabban újra tudjuk nyomtattatni – még januárban – a várólistásoknak és az új jelentkezőknek – az alábbiakat tudjuk javasolni:

Ha összegyűlik a szükséges összeg, szerkesztőségünk közösségi finanszírozásban utánnyomtattatja a könyvet. A könyv ára 10000 forint.

Ha segítené a kiadás felgyorsítását, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a könyv szerzőjével, Kismarton Zsolttal az alábbi elérhetőségen: kismarton@barcikaihistorias.hu

  • Egy, vagy több példány előjegyzése esetén, ahogy a könyv megjelenik, a kötetet postázzuk (+postaköltség – GLS futárszolgálat, jelenleg 2500 Ft) a megadott belföldi címre, vagy átvehető lesz Kazincbarcikán és Budapesten, előre megadott, illetve egyeztetett időpontban.
  • További lehetőség egy 20 000 forintos „támogatói csomag”. A támogató a megjelenéskor kap egy, a szerző által névre szólóan dedikált példányt. Ha szükséges lenne, az ő esetükben a postázási költségtől eltekintünk! Amennyiben a támogató nem rendelkezik másként, a könyv függelékében a neve megjelenik a kiadást elősegítők között, illetve támogatásával segíti a Barcikai Históriás további könyveinek megjelenését (az előkészületben lévő könyvekről e könyvben is tájékoztatjuk Olvasóinkat).
  • Természetesen könyvvásárlás nélkül, akár anonim módon is lehetséges támogatni a kötet (illetve a készülő kötetek, valamint az online magazinunk) megjelenését.

A nagyobb pénzbeli támogatást reklámlehetőséggel tudjuk „ellentételezni”, ez ügyben kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken.

A megrendelés menete:

  • Az első két esetben kérem, hogy a darabszámnak megfelelő összeget – vagy 20.000 Ft-os támogatást – utalja át a Barcikai Históriás Helytörténeti Alapítvány számlaszámára, (10101463-03123500-01005000 MBH Bank) Ezután a fent megadott e-mail címre küldjön egy levelet a pontos névvel, lakcímmel és a megrendelt darabszámmal, valamint, hogy e-számlát kér-e vagy adományként könyveljük el a befizetett összeget. Szükség esetén adományi igazolást is ki tudunk állítani. (Vállalkozóknak, cégeknek stb.) A 20.000 Ft-os támogatás esetén eleve jár egy dedikált példány, ezt külön nem kell kérni! Ezután az előrendelés tényét e-mailben visszaigazoljuk.
  • Csak támogatás, vagy 20.000 Ft feletti támogatás reklám lehetőség esetén kérem az alábbi e-mail címen vegye fel a kapcsolatot velünk: barcikaihistorias@gmail.com. Ezzel Takács Zsolt foglalkozik, ezért, ha ilyen igény merül fel, a hozzám beérkező leveleket is erre az e-mail címre továbbítom.

A Kazincbarcika elfeledett történelme c. könyvvel kapcsolatos további szakaszokról (hol tartunk, mikorra várható a megjelenés pontosan stb.) rendszeres időközönként hírt adunk a közösségimédia-oldalainkon (Facebook: Barcikai Históriás és Képi Demokrácia, Kazincbarcika).

A könyv a Barcikai Históriás oldalán megjelent cikksorozatom negyedik, átdogozott, pontosított és bővített változatát tartalmazza a kezdetektől – őskor – 2022 közepéig. (A honlapon csak az első és második változat található meg!) A könyv NEM tartalmazza a honlapon megjelent turisztikai cikksorozatot – akkor 1500 oldalas lenne a könyv -, csak a a történelemmel foglalkozó cikkeket.
.
4. Az ELSŐDLEGES fizetési mód az előreutalás, mivel a készpénz elszámolás nehézkes! Kérem, hogy csak a legvégső esetben válasszák a készpénzes fizetést!
.
Felhívnám a figyelmet arra, hogy elvileg megjelenés utáni vásárlásra is van lehetőség, de a példányszám korlátozott lesz. Ez azt jelenti, hogy a nyomda 100 és annak többszöröseit vállalja.
.
További információkért bármely elérhetőségünkön Olvasóink rendelkezésére állunk!

Köszönettel: a Barcikai Históriás szerkesztősége

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .