Barcikai krónika

November 5-én a Kazincbarcikai Televízió soron kívüli adást sugárzott, amelyben Ludányi Attila a város polgármestere, valamint a két alpolgármester: Gyenes Imre és Ivánfi Jenő válaszolt a város lakóinak érdeklődő kérdéseire.

Az adás második részében bekapcsolódott Máté Zsolt önkormányzati képviselő, aki beszámolt az akkor negyedik napja éhségsztrájkoló Heinrich Andrásnéval folytatott beszélgetéséről, illetve tolmácsolta a város vezetőihez az éhségsztrájkot folytató kérdéseit. Heinrich Andrásné az éhségsztrájkra azért határozta el magát, mivel – szerinte – a polgármester és az alpolgármesterek puccsal és nem demokratikus módon kerültek posztjukra.

(Lapzártakor 6. napja folytatja sztrájkját az éhségsztrájkoló)

Ugyancsak november 5-én kezdődött el az Öregek Napja háromnapos rendezvény. A résztvevők előadásokat hallhattak az egészséges életmódról, jogi és szociális kérdésekről, beszélgethettek lelkészekkel. Részük volt gazdag és színes kultúrműsorban és ingyenes vérnyomásmérésben. A programban több kereskedelmi vállalat kedvezményes vásárt rendezett az öregek részére.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .