Rendezvénynaptár

rendezveny2

Kiállítások, koncertek Kazincbarcikán és környékén. 

A naptár alapbeállításban “Agenda” nézetben jelenik meg, további lehetőségek: Day (napi), Month (havi) és Week (heti) nézetek. Az “Expand all”-ra kattintva további információk jelennek meg az egyes rendezvényekről (collapse all – összecsukás). Read more: további részletes információk.

aug
2
csü
Ambrus Attila – A Viszkis kiállításmegnyitó és közönségtalálkozó – Kolorfesztivál @ Mezey István Művészeti Központ
aug 2 @ 18:00 – aug 18 @ 19:15

18.30 Szemtől szemben a „Viszkissel” – közönségtalálkozó és filmvetítés
A kiállítás megtekinthető: 2018. augusztus 18-áig.

aug
5
vas
Alma együttes – Kolorfesztivál @ Mezey István Művészeti Központ
aug 5 @ 18:00 – 19:00

A Minimax Gyermekcsatornáról közismert gyerekzenekar a közel 1 órás koncertjei során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők, pedagógusok is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevetőizmokat” és „táncizmokat” egyaránt megmozgató képességükben rejlik. A zenekar műsorában a nagysikerű saját dalok mellett 20 éve töretlen sikerrel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve.

A koncertek gerincét természetesen a nagy közönség kedvencek alkotják, mint az Almamánia, Nád a házam, Ma van a szülinapom, Helikoffer, de ezek mindig az aktualitást kiszolgáló dalokkal egészülnek ki. Farsang esetén farsangi, Mikuláskor Mikulás, karácsonykor karácsonyi dalokkal, de ha környezetvédelmi rendezvényről van szó, akkor a nagysikerű Szuperkukák sem maradhatnak el. Műsoruk során nevetve tanítják a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtanak az egész családnak. Koncertjeikre szeretettel várnak minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyermeket és gyermeklelkű felnőttet.

A zenekar felállása 5 fő almagerezddel:

Buda Gábor – ének, gitár
Szabó Tibor – gitár, bouzouki, tambura
Maroevich Zsolt – brácsa, hegedű, basszusgitár
Székely Zoltán – furulya, kaval, szaxofonok
Körmendy Dávid – ének, beatbox, cajun6