Udvari játékokat újítottak fel a Budapest Bank munkatársai a Csokonai úti Bölcsődében

A Csokonai úti Bölcsőde udvari játékait festették le, újították fel a Budapest Bank helyi bankfiókjának munkatársai a Törődés Napja önkéntes akció keretében.

Az önkéntességnek nagy hagyománya van a banknál: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot másfél évtizede, évente két alkalommal. Az akciók a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák, és segítséget nyújtanak a különböző civil kezdeményezések megvalósításához. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet anyagilag is hozzájárul a munkálatokhoz.

„Idén nyáron először veszünk részt kollégáimmal a Törődés Napja akciósorozatban, amely során a Csokonai úti Bölcsődét szerettük volna önkéntes munkánkkal segíteni. Úgy véltük, az intézmény udvara felújításra, karbantartásra szorul, amelyre sajnos nem áll rendelkezésükre elegendő forrás. Az ide járó gyermekek családtagjaival összefogva az udvaron található fajátékokat újítottuk fel, hogy a kicsik biztonságos és szép környezetben tölthessék mindennapjaikat” – mondta Bóta Csaba, a pénzintézet kazincbarcikai fiókjának vezetője.

Törődés_Napja_Kazincbarcika_2_150620

Fotók: Pálinkó Gábor

A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi tudatosság, a kultúra és szellemi élet, az oktatás fejlesztése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása. A „Budapest Bank Budapestért” és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért” Alapítványokkal, valamint a „Budapest Bank Békéscsabáért” Programmal az elmúlt 24 évben összesen mintegy 900 millió forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..