Találkozzunk november 8-án!

2016. november 8-án a Barcikai Históriás csapata szeretettel várja kedves olvasóit egy kihelyezett „szerkesztőségi értekezletre” az újkazinci Programsziget közösségi házba.

Szinte már hagyomány, hogy november első hetében az Újkazinci Baráti Kör valamilyen, a Barcikai Históriáshoz köthető rendezvényt szervez. 2014-ben a Kazincbarcika médiatörténelmét bemutató beszélgetésnek és a Takács István-emlékkiállításnak adott otthont, a rá következő évben pedig „természetes” volt, hogy Kalydy Dóra kiállítását a lap szerkesztője, Takács Zsolt nyitja meg, aki már akkor feltette viccesnek szánt kérdését: jövőre ugye megint novemberben találkozunk?

Nos, úgy tűnik, a Baráti Körnél erre az időre bérelt helyünk van 😆

Idén, alig két hét múlva szerkesztőségünk munkatársait látják vendégül. Kajdacsy Tibort, a barcikai vendéglátásról írt sorozat szerzőjét, Kismarton Zsoltot, a város történetét és a környék természeti szépségeit bemutató cikkek íróját, Lehota Rolandot, az irodalmi igényességű elbeszélőt, a régi idők hőseit bemutató Tóth Milánt, a szerkesztő Takács Zsoltot – na és persze Kálmánné Katalint, akire ezúttal a legnehezebb szerep hárul: nem elég, hogy félig-meddig ő lesz a házigazda, de még írnia is kell az eseményről… 🙄

Aki pedig moderál minket: Szalainé Szatmári Katalin 🙂

Tisztelt Olvasók! Szeretettel várjuk Önöket november 8-án 17 órakor!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .