SportKavalkáddal köszöntik a tavaszt a szépkorúak

Több nagysikerű „kavalkád” után vasárnap sportos tavaszköszöntő rendezvényt szervez az Újkazinci Baráti Kör.

A régi idők közkedvelt majálisai adták az alapötletét annak a sportos szépkorú rendezvénynek, melyre április 23-án kerül sor Kazincbarcikán.

Mottója: a „…nemcsak a húszéveseké a világ!” arra utal, hogy a város és a térség nyugdíjasai is ugyanúgy szeretnek mozogni és közös programokon jól szórakozni, mint a fiatalabb korosztályok.

A Senior SportKavalkád ugyanis éppen erről szól: a közös mozgás, sportolás, a viszontlátás öröméről, az otthonokból történő kimozdulásról, az élményszerzésről, no és a felhőtlen szórakozásról kortól, nemtől, lakhelytől függetlenül.

A vasárnapi rendezvényen várhatóan hét település nyugdíjasklubjai, szervezetei vesznek részt közel kétszázötven szépkorúval. A program színes, változatos és a korosztályhoz „igazított” lesz: szellemi és sportos csapatverseny, sportági bemutatók és ügyességi feladványok egy kis kulturális élménnyel, s közös zenés-táncos eseménnyel megfűszerezve.

A szervező Újkazinci Baráti Kör nézőként a város és a városkörnyék további nyugdíjasait és az érdeklődőket is nagy-nagy szeretettel várja a rendezvényre, mely április 23-án délelőtt 10 órakor veszi kezdetét és este fél hatig tart. A helyszín a város szívében található Don Bosco Sportközpont lesz.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..