Slamo 1950 – Videók, letölthető zenék Slamovits Tibor új weboldalán

2019. február 3-tól elérhetővé vált Slamovits Tibor weboldala. Bár Slamo zenéjére itt-ott eddig is ráakadhattuk a neten, mától egy helyen megtalálhatók a zenéi, videói, a róla és zenekaráról készült fotók, valamint pár vele készült interjú is.

Slamo a kazincbarcikai tanulmányai után a BVK-ban kezdett el dolgozni, s 1973-tól egészen 2012-ig a városban élt. Az első zenekar, ahol mint szólógitáros játszott, a barcikai vegyész szakiskolában alakult, instrumentális számokat – Shadows-, Spotnicks- -, majd később Beatles-, Rolling Stones-, Illés-dalokat játszottak. Pár évvel később a LUW együttesben már együtt zenélt az öccsével, az „eddás Slamóval”. 1973-ban felhagyott a zenéléssel – de szerencsére nem örökre… Egykori „zenésztársai”, a Barcikai Históriás olvasói előtt sem ismeretlen Kajdacsy Tibor, illetve Bacskay Zoltán biztatására 2008-ban újra gitárt ragadott, és sorra töltötte fel a zenéit a YouTube-ra, s csatornájának nézettsége már a elérte a 2,5 milliót. Slamo pár éve a színpadon is látható a Shadows Magic Band tagjaként.

Slamo weboldalát az Omega első szólógitárosa, Kovacsics András készítette.

A honlapon a Barcikai Históriás egyik vele készült interjúja, valamint egy róla szóló írásunk is olvasható. Köszönjük! 😊

A honlap elérhetősége: Slamo 1950

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..