“Rapper a legszegényebb régióból” – Serrano lesz az Újkazinci Baráti Kör vendége

2016. február 9-én egy nem mindennapi előadásra kerül sor az Újkazinci Programsziget közösségi házban. Serrano, a néhány hete országos médiafigyelmet kapó kazincbarcikai rapper és barátai lesznek az Újkazinci Baráti Kör vendégei.

Kedden 16 órától az Újkazinci Baráti Kör vendégei lesznek Serrano és barátai, akik kendőzetlenül mesélnek sorsukról, a résztvevők megvitatják, hogy létezik-e a videóban szereplő probléma, ha igen, van-e kiút.

A rendezvény vendége lesz egy édesanya is, aki őszintén vall megpróbáltatásairól, szenvedéseikről, azon időszakról, míg gyermeküket „kimenekítették a drog rabságából”.

A rendezvény moderátora, beszélgető partner Göndör Judit.

2 hozzászólás

  • Nem biztos hogy ők lesznek Kazincbarcika jövendő csillagjai,akikre büszkék lehetünk

  • Úgy gondolom a fiatalok viselkedése nem lehet példakép, de valahol mindenki egyformán születik, csak az életük, életkörülményeik, lehetőségeik mások….valahogy félre sikeredett…lehet hogy az ő hibájuk is, de a társadalom is nagyban benne van. .Bízom benne, hogy az előadás segíteni fog nekik is az újragondolásban…

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..