Keresztmetszet egy városról – információs jelentések: 1984. május hó

Ma is aktuális problémák köszönnek vissza a 31 évvel ezelőtti jelentésekből. Vasárnap, “amikor minden zárva van körülöttünk”, jó, hogy van legalább fagyis a Mikszáthon. A nyugdíjasok pedig több lócát és sakkasztalt szeretnének.

Többen kérték, hogy említsük meg, nagyon örülünk az óvoda mellett – Mikszáth Kálmán út – megnyílt „fagyisnak”. Ezen a területen nagyon jó, hogy van ilyen, különösen vasárnap, amikor minden zárva van körülöttünk. Felvetődött, hogy látva a tömeget, jó lenne, ha ülőalkalmatosság is lenne. Szerintünk nem rontaná a környezetet egy-két ernyős asztal.

Ének-zenetagozatos Ált. Iskola pártalapszervezete

A húsvéti ünnepekre a boltokban jó és bőséges volt az ellátás. Jó dolog volt, hogy az ünnepek alatt lehetett tejet és kenyeret kapni.

Habselyem Kötöttárugyár 4. sz. gyára pártalapszervezete

Több hónapja szerepel információs jelentésben, hogy Kazincbarcikán nagyon rossz a fogászati ellátás. A fogorvosi ellátás csak foghúzásra korlátozódik. A választ megkaptuk az információs jelzésre. Azonban elvárás lenne a helyzet javítása, mivel a magánrendelőben 250 Ft-ba kerül egy fogtömés, és ezt nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak.

ÉRV pártvezetőség

A város nyugdíjas lakói javasolják, hogy az utcák járdái mellett helyezzenek el lócákat és helyenként egy-egy sakkasztalt.

112. sz. Ipari Szakmunkásképző Intézet pártalapszervezete

One comment

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..