Keresztmetszet egy városról – információs jelentések: 1984. augusztus hó

Az Építők útján omlik a vakolat. 1984-ben a 4-14. számig, 2014-ben a 13-15. szám “alatt”. A városlakók meglepődtek, hogy a melegvíz-szolgáltatás a kiírt határidő előtt visszaállt, ellenben a pataknál továbbra is valami bűzlik. Rövid helyzetjelentés harminc évvel ezelőttről.

Az Építők útja 4–14. sz.-ig omlik az épületekről a vakolat és az idomlapok, nagyon balesetveszélyes. Kérik a lakók ennek ellenőrzését.

Szakszervezetek Szakmaközi Bizottsága

Mecsei Zita fotói 2014. április 11-én készültek 

Kellemes meglepetésként szolgált a városlakóknak, hogy a melegvíz-szolgáltatás a kiírt határidő előtt visszaállt. Reméljük, hogy a karbantartási munkák jó minőségben lettek elvégezve, és nem lesz zavar a szolgáltatásban. (XXI. alapszerv. műszaki ellenőrzési főosztály)

Borsodi Vegyi Kombinát pártbizottsága

Városunkban egyre többet és többen tesznek a környezetvédelem érdekében. Nap nap után járja az utcákat a környezetvédelmi autó is, melyet igen hasznosnak ítélnek meg dolgozóink. Azonban nemtetszésüknek adnak hangot azokról a jelenségekről, amelyek a piactér mögött, a Tardona-patak medrében, a mentőállomás melletti garázssoron és még több helyen tapasztalható. A patak medrébe, valamint a garázsok mellé szórják a szemetet, ami ott bűzlik hónapokon át.

ÉRV pártvezetőség

Környezetvédõ Barkas:-)

Környezetvédõ Barkas:-)

Keresztmetszet egy városról – szerkesztette: Takács István

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..