Keresztmetszet egy városról ‒ információs jelentések: 1985. október hó

A Tardona ABC-ben különleges “disznót” árulnak, nincs se oldala, se lapockája, se dagadója. Balesetveszélyesek a külső területeken lévő utak, a belvárosban a közvilágítás siralmas.

A Tardona ABC üzletben nagyon választékos a hentesáru, de olyan „disznót” még sohasem láttunk, aminek oldala, lapockája és dagadója nincs, mert ebben az üzletben ilyen húsárut nem lehet kapni.

Borsodi Hőerőmű Vállalat

Panasz érkezett a Pincesoron lévő út rossz, balesetveszélyes állapotára. A pincesori hídról igen veszélyes a Kiserdősorra való kikanyarodás, mert a patak partja sűrű gazzal nőtt be. Az Ádám-völgy első bejáratánál a Tardona patak hídja balesetveszélyessé vált, a híd lényegében használhatatlan.

MSZMP Pedagógus Bizottsága

Többen úgy vélik, hogy a város közvilágítása egyes helyeken nem kielégítő. A Lenin út viszonylag „fényárban” úszik, ugyanakkor ehhez viszonyítva a központi park és az Építők útja rendkívül sötét. Mindez nemcsak a helyenként megrongált lámpák miatt van, hanem a világítótestek fényereje sem tűnik kielégítőnek.

Művelődési Központ pártalapszervezete

Dolgozóink jelzik, hogy a városon keresztül folyó Tardona patak tisztasága nem megfelelő. A legtisztább város címet viselő városban nem mutat jó képet (Vöröskereszt).

BVK

Keresztmetszet egy városról (1984-1988) – a kiadványt szerkesztette: Takács István (a fotók illusztrációk, az eredeti kiadványban nem szerepeltek)

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .