Karácsonyi kavalkád újkazinci módra

Rendhagyó évzáró eseményt szervez Kazincbarcikán az Újkazinci Baráti Kör.

A több éve alakult és egyre népszerűbb, rendkívül aktív civilszervezet egy rendhagyó eseménnyel zárja a 2015-ös esztendőt.

A rendezvényre a megyei és városi elöljárók mellett partnereiket, pártolóikat, támogatóikat hívták meg, hogy vidám hangulatban, zenével, prózával kísérve együtt tekintsenek vissza az óesztendőre.

A Karácsonyi Kavalkádon egy különleges programra is sor kerül, hiszen ekkor mutatják be hivatalosan azt a kötetet, melyet kis példányszámban és magán kiadásban adott ki a baráti kör, címe „Újkazinci kóstoló”. S hogy a kiadvány mibe és milyen módon enged betekintést, úgymond kóstolót, az a bemutatót követően mindenki számára egyértelművé válik.

A civilszervezet ezzel a különleges és ünnepi kiadvánnyal szeretné megköszönni partnereik, támogatóik egész éves kitüntető figyelmét és segítségét.

A rendezvényen az In Aeternum Gospel Énekegyüttes, a La Cosa Nostra Kreatív Csoport, az Öt Órai Tea Gitárzenekar és a baráti kör tagjai gondoskodnak a jó hangulatról.

Forrás: BMÜ (Borsod-Média Ügynökség)

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..