Inspirációk a Don Bosco Sportközpontban

A magyar kultúra napja alkalmából három fiatal alkotó, Gyenes Klára költő, Kerek Gábor Közeledő zeneszerző és Kerekes István fotóművész beszélgetős előadói estre várja az érdeklődőket a Don Bosco Sportközpontban.

Kölcsey Ferenc – a kézirat tanúsága szerint –1823. január 22-én tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát, ennek emlékére 1989 óta ezen a napon ünnepeljük meg a magyar kultúra napját. Évről évre szinte minden településen számtalan kulturális és művészeti esemény kapcsolódik e jeles naphoz.

2018. január 21-én, a Don Bosco Sportközpont Rendezvénytermében három fiatal művész, Gyenes Klára, Kerek Gábor Közeledő és Kerekes István beszél arról, mi inspirálja őket az alkotásra, és talán arra is választ kapunk, miért éppen vers, zenemű vagy fotó születik a hasonló élményekből.

A 16 órakor kezdődő előadói est moderátora Tarjányi Orsolya, közreműködik a SeptoForte együttes és Kerek Csombor (vibrafon).

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .