A könyvesboltról…

Nem, ez nem egy klasszikus webshop. 🙂 Alapvetően ez egy KATALÓGUS, aminek az lenne a feladata, hogy a Kazincbarcikáról szóló, valamint a kazincbarcikai és környéki írók, költők könyveit bemutassa, keresésre adjon lehetőséget mindazoknak, akik Kazincbarcika után érdeklődnek.

Kiegészítő funkcióként felkutatjuk, hogy mely könyveket lehet beszerezni antikváriumokból, magánszemélyektől, a városból, ezek elérhetőségét is megadjuk. (Ezeket a könyveket a vásárló önmagának kell, hogy megrendelje a megadott helyről.)

Szintén lehetőséget szeretnénk biztosítani mindazon kazincbarcikai és környéki íróknak, akiknek megmaradt könyvük van, hogy eladhassák azokat. Ezzel segíteni szeretnénk, hogy a pénz visszaforogjon, és újabb művek jelenhessenek meg a városban és környékén. (Ha csak Kazincbarcikán szerezhető be a könyv, nem biztos, hogy az elszármazott kazincbarcikaiak erről tudnak, vagy meg tudják vásárolni.) Ebben az esetben kérjük az írókat, hogy egy 400 képpont magas fényképet JPG formátumban juttasson el hozzám, az eladandó példányszámmal, az árral és a minták szerinti adatokkal együtt. Mi ezt kirakjuk, és ha a könyv után érdeklődő van, értesítjük az eladót, és a leendő vevőt is. Ezután már az eladó közvetlenül a vevővel tárgyalhatja meg a könyv eljutásának és a fizetés feltételének a mivoltját. Azaz a ‘kapocs’ megszakad, a többi a vevő és az eladó dolga. Mi csak annyit kérnénk, hogy az eladás után egy értesítést kapjunk, hogy a megfelelő mennyiséggel csökkenteni tudjuk a kötet eladható példányszámát.

Mivel mi csak a ‘kapocs’ szerepét töltjük be, semmilyen felelősséget nem vállalunk az eladandó könyvek állapotáért és példányszámáért!

Egyes könyvek ingyenesen letölthetőek az internetről. Ezeknek az elérési útját is megadjuk.

Vannak könyvek, amik csak online kerültek terjesztésre. Ezeket a könyveket kérjük, hogy keressék a Könyvtár menüpont alatt!

Természetesen az adatbázis nem teljes, még sok munka vár ránk. Mindent megteszünk, hogy a lehetőségekhez mérten minden könyv felkerüljön, ezek feltöltése folyamatban van…

Természetesen bármilyen észrevételt szívesen fogadunk!

Takács Zsolt, Kismarton Zsolt

Kapcsolat és információ: kismarton@barcikaihistorias.hu

Megjegyzés: Ezt az e-mail címet – a hétvége kivételével – csak esténként ellenőrzöm, így egy kis türelmet kérek!

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..